Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Solinnovations vision är att bidra till lägre elkostnader för sina kunder! Grön och förnybar solel är framtiden.
De tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Det ska vara enkelt att göra en god investering i solel.
Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde.
Vi levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag.

Solinnovation är en del av Solverket Alfa som är ett av de ledande företagen inom Solenergi.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som elektriker ger dig en varierande vardag där du är ansvarig elektriker i installationer av solcellsanläggningar, batterier och ladd stolpar. I rollen arbetar du inte uppe på våra kunders tak, utan rollen innebär till största del av inkoppling av systemen i fastighetens el central.

Din profil
Vi ser gärna att du har grundläggande el-utbildning samt minst 1 års erfarenhet som elektriker, är praktiskt lagd och alltid strävar efter högsta kvalitén. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på kundföretag. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt ha B-kort för manuell bil.

Ett intresse för teknik och hållbar utveckling är meriterande

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom K-Bemanning och du anställs direkt hos kunden.

Urval sker löpande.