Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etik och moral inom sin organisation.

Om företaget
Stolab producerar och säljer möbler, skapade av skandinaviska formgivare och producerade i massivt trä. Allt vi gör präglas av ett noggrant utfört hantverk och detaljarbete. Vi skapar möbler som ska hålla i flera liv och vårt löfte är en hållbar svensk produkt för framtiden. Produktionen i Smålandsstenar utgör hjärtat i vår verksamhet. Det är här hantverket utförs och vår nyfikenhet kring nya tekniker verkställs. Vi har en modern produktionsanläggning som värnar om hållbarhet för material, miljö och för människorna som arbetar här.

Dina arbetsuppgifter
- Maskinoperatör/ställare av CNC-styrda maskiner - Kvalitetskontroller - Vid behov utföra manuellt efterarbete Om tjänsten Nu söker vi dig som vill vara en del av en svensk möbelproduktion, lära dig ny teknik och få många nya kollegor att jobba med varje dag. Vår CNC-avdelning behöver växa och vi söker dig som vill vara med och producera klassiska möbler som Lilla Åland och Miss Holly. Arbetstiderna är 2-skift. 06:00-14:00 (må-fred) och 14:00-23:12 (må-torsd).

Din profil
Du som söker tjänsten bör ha jobbat med cnc-styrda maskiner tidigare. Du har ett teknikintresse i grunden och har vana av att byta verktyg och ställa maskiner. Ritningsläsning är du van vid och har du dessutom träerfarenhet är det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav. Andra viktiga egenskaper för att lyckas är noggrannhet, ordningssinne, förmåga att arbeta i lag och att vara lösningsorienterad. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför tillämpar vi löpande urval i den här rekryteringsprocessen. Välkommen in med din ansökan!