Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Ett välmående och expanderande företag där du får utrymme och möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens. Företaget kan med sin moderna maskinpark producera och leverera de absolut största och mest komplexa pressverktyg samt mekaniska produkter som finns på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer få övervaka, kvalitetssäkra och till viss del programmera/byta program de CNC styrda maskinerna på företaget, packa, mäta och byta skär ingår i det dagliga arbetet.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har utbildning och erfarenhet av att arbeta som CNC operatör. Du är intresserad av att arbeta med unika produkter och att kvalité alltid kommer i första hand. Vidare är du stresstålig och jobbar självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta. Du är verkstads van, har erfarenhet av liknande arbeten samt är ansvarstagande. Vi ser även att du är ordningsam. Ett stort plus är om du har erfarenhet av avancerad maskinbearbetning i 3 och 5-axliga fräsmaskiner, ett tekniskt intresse och har mät- och ritningsförståelse.