Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Dina arbetsuppgifter
Vi har stor efterfrågan på CNC-operatörer/ställare i Värnamo och Gislaved Tjänsten som CNC-operatör/ställare innefattar främst: • Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner • Verktygsbyten, ställ och programmering • Kvalitetskontroller och avsyning • Ritningsläsning

Din profil
Vi söker dig med rätt attityd och ett genuint praktiskt intresse. Du har någon form av utbildning eller praktisk erfarenhet inom CNC, svarv och/eller fräs. Van att läsa ritningar och är kvalitetsmedveten samt trivs med att arbeta självständigt. Som person är du en god lagspelare, en trevlig kollega och någon som lägger stort engagemang i det du tar dig an. Du är nyfiken och lättlärd och bidrar med en positiv inställning bland dina kollegor. Din fysik är god samt behärskar svenska i tal och skrift. Truck- och traverskort är meriterande. Välkommen in med din ansökan!