Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Vår kund arbetar inom industrin med fokus på fräsning och svarvning där kundernas kund ställer höga krav. Jobbet innebär låga toleranser och hög pression som ställer tuffa krav på erfarenhet och noggrannhet.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar följande:

-Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner
-Ritningsläsning
-Justering av program
-Kvalitetskontroller och avsyning
-Ställ och uppstart för maskiner.
-Ansvarig för teamet och arbetsflödet.


Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter och utbildning av/inom CNC-styrda maskiner.
Du bör ha goda kunskaper av ritningsläsning och ha använt de vanligaste mätverktygen så som mikrometer, tolkar och skjutmått.
Ett tekniskt intresse och god laganda är en stor fördel för att trivas och utvecklas på jobbet.
Tjänsten kräver att du har truckkort.

Du kommer att arbeta på vårt helgskift som innebär arbete Fredag 13-17, lördag & söndag 07:00-19:00 och veckorna ledigt. Under vissa perioder kan helg-skiftet ändras till dag-skift mån-fred. 07-16.

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast, Välkommen med din ansökan.