Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Ceratizit Group är en global aktör inom hårdmetallbranschen med 100 års erfarenhet och över 8000 medarbetare på 30 produktionsanläggningar världen över och ett försäljningsnätverk med över 70 kontor. Ceratizit erbjuder det mest omfattande produktutbudet och kunskap inom alla områden av metallbearbetningsindustrin. Våra varumärken; Cutting solutions by Ceratizit, Komet, WNT och Klenk kombinerar ett omfattande servicekoncept med en hypermodern logistik.

Dina arbetsuppgifter
Som Technical Sales Engineer på Ceratizit Scandinavia AB får du möjlighet att arbeta med försäljningsrådgivning och support till såväl befintliga som nya kunder. Rollen innebär att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder sam att etablera kontakt med nya genom att erbjuda de bästa skärteknsika lösningarna för respektive kund. Du kommer att arbeta med: - Utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder i ditt område. - Rapportera trender hos kunder, marknad, ekonomi och konkurrens inom området. - Bistå med teknisk kunskap och support till kunder i ditt område. - Identifiera, förhandla slutföra försäljningsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom skärande bearbetning och/eller försäljning. Du har goda kunskaper inom Excel och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du driven, ansvarstagande och med stor social kompetens. Du behöver vara resultatdriven för att trivas i den här rollen. Körkort är ett krav och där tjänstebil ingår. Ceratizit Scandinavia AB har kontor i Malmö men utgångspunkten för denna säljroll blir din bostad. Vi söker dig som bor i Jönköpings län, förslagsvis i Värnamo, Vaggeryd eller Skillingarydstrakten. Välkommen in med din ansökan!