Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Vi ser ett ökat behov av tillfällig hjälp ute hos våra kunder, det kan variera mellan några få timmar i veckan till flera dagar/vecka.

Dina arbetsuppgifter
Som behovsanställd kan du få arbeta med varierande uppgifter, just nu ser vi ökat behov inom lager, montering och maskinoperatörer.

Din profil
Du som söker bör ha en annan huvudsaklig sysselsättning för att kunna bli behovsanställd på timmar. Vi ser gärna att du har körkort och truckkort. Det är meriterande att ha industrivana men inget krav.
Urval sker löpande