Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 18 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget

Företaget startades redan 1918 och har sedan 1940-talet varit en stabil legoleverantör till svensk fordonsindustri. Idag är man legotillverkare till många andra industrier i olika segment. I maskinparken finns idag lasermaskiner, cnc-maskiner men även finstansningsmaskiner.

Dina arbetsuppgifter

Som automatpressoperatör kommer du ingå i ett team på fyra personer där du blir en viktig del. Arbetsuppgifterna inkluderar programmering, körning och kvalitetskontroller efter ritning av producerade detaljer. Här får du möjlighet att utvecklas och bygga upp dina kunskaper för att bli en viktig kugge i hela plåtformningsprocessen.

Din profil

Kanske har du nyligen tagit studenten från en industriteknisk utbildning eller har du jobbat några år inom industrin och skaffat dig erfarenheter på den vägen. Det är inget krav att du jobbat som automatpressare. Däremot är det viktigt att man har viljan att lära sig mer om mekanik, mätteknik och ritningsläsning. Du är tekniskt lagd, gillar att skruva och är klurig. Du kan läsa ritningar, har mätkunskaper och kan hantera ett skjutmått.

Välkommen in med din ansökan!