Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
Smålänningen i Bredaryd är ett 5000 m2 stort och vänligt familjevaruhus med ett brett och modernt sortiment inom mode, inredning, husgeråd, leksaker, trädgård, vitvaror, djurtillbehör, livsmedel mm. Vi säljer varor av god kvalitet, till bra priser, och värnar om en hög servicenivå mot våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Vi letar efter vår nästa lagspelare till vårt team på Smålänningen. Hos oss blir du en viktig del för att vi ska kunna få våra kunder att trivas hos oss och känna sig nöjda efter ett besök i butiken. Vi erbjuder en varierande vardag med egna initiativ för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, så som vilja, engagemang och prestigelöshet. 
Vidare så tror vi att du har en naturlig känsla för så väl service som teamwork och ställer upp för dina kollegor och kunder, du ser vad som behöver göras för att skapa en härligt atmosfär helt enkelt!  
Det är givetvis ett stort plus om du tidigare har jobbat inom butik och/eller som säljare men det är inget krav.

Omfattning: Enligt överenskommelse 
Lön: enligt avtal
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Bredaryd
Arbetstider: Enligt överenskommelse  (var tredje helg)

Vi erbjuder:
Kollektivavtal
Försäkringar
Marknadsmässig lön
Karriär och utveckling

Detta är en Hyr-rekrytering i samarbete med K-Bemanning. Har du några frågor går det bra att kontakta Adam Sandström på 076-129 67 27 alternativt adam@k-bemanning.se
Vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande med sista ansökningsdag 2023-05-31.