Webbutvecklare till Infobric i Jönköping

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping.

Om företaget
Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Företaget grundades 2004 i Jönköping och har idag ca 60 medarbetare. På huvudkontoret i Jönköping finns försäljning, produktutveckling och kundservice. Vi har även flera säljkontor i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Vi är marknadsledande i vår bransch med flera av Europas största byggföretag som kunder. Kärnan i vår tjänst är den webbaserade tjänsten Infobric Ease som i realtid kommuncierar med uppkopplade elektronikenheter.

Dina arbetsuppgifter
Byggbranschen har påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte. Detta innebär att behovet av nya tekniska lösningar och produkter är stort. Infobrics målsättning är att erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i Europa. Detta gör vi genom kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet, men även med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och roligt på jobbet. Här får du möjligheten att jobba med produktutveckling från idé till färdig produkt.

Din profil
Vi söker dig som arbetet som webbutvecklare något år eller har lämplig högskole- eller universitetsutbildning. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav. Du har goda kunskaper i C#.NET och erfarenhet av ASP.NET Web forms. Du ska ha kunskaper om objektorienterad programmering och MSSQL. Det är meriterande om du kunskap inom WebAPI och REST, Javascript/jQuery. Som person är du driven, nyfiken och håller dig uppdaterad inom de senaste teknikerna för området som Bluetooth och WiFi, PKI och smarta kort och distribuerade system. Du brinner för att leverera lösningar med kvalitet som skapar nytta för kunden. Välkommen in med din ansökan!