Projektledare till Plastinject AB

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
Plastinject - din Partner & Systemleverantör från idé till färdig produkt Plastinject AB - en av Sveriges största aktörer inom Flerkomponentsprutning - en metod som nu varit verksam hos oss under snart 25 år. Plastinject är ett mycket dynamiskt företag med extrem bredd och lång erfarenhet samt omfattande teknisk kompetens. Vi har fokus på tekniska kostruktionsplaster men har även ett gediget kunnande täckande lite extremare material armerade med långa och korta glas-, kol-aramidfibrer. Ett exempel på detta är att vi är den enskilt största formsprutaren av PEEK i Skandinavien. Genom att bolaget har investerat mer än 50 Mkr de senaste åren så finns här en mycket modern produktionsanläggning inkluderande också montering, tryckning samt ultraljudssvetsning, d.v.s. "allt under samma tak". Vi besitter i dag 45 st formsprutor fr 25-t upp till 2300-t låskraft med en personalstyrka om ca 70 st anställda och en omsättning på motsvarande 170 Mkr.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Plastinject kommer du att: - Driva projekt från offert till godkända utfallsprover. - Ansvara för lönsamhet i projekt samt artiklar till produktion. - Förbättringsarbete när det gäller process- och produktionsteknik. - Ansvara för framtagning av dokumentation till produktionen vid provkörning av nya projekt. - Leda och fördela arbetet i projekten. - Styra och leda det interna APQP-arbetet när det gäller process-, produktions- och verktygsrelaterade ärenden. - Ansvara för att fulltaktsprover genomförs och dokumenteras. - Ansvara för att ändringar på material, komponenter och tekniska specifikationer når berörda funktioner och att förändringar genomförs i Jeeves. - Efterkalkyler.

Din profil
För att trivas i rollen som projektledare bör du ha arbetat några år med liknande uppgifter inom plastbranschen. Du är van att planera, driva och utföra projekt. Du bör ha ett tekniskt intresse i grunden och arbetar strukturerat och självständigt. Dina personliga egenskaper är viktiga i den här rollen och kräver bra samarbets- och initiativförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du dessutom tyska är det meriterande. Sista ansökningsdag är 31 januari. Välkommen in med din ansökan!