Lagerpersonal

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
De flesta av våra kunder är belägna inom den dynamiska Gnosjöregionen. Många av företagen i våra bygder är familjeägda vilket gör att det ofta finns en genuin känsla i alla viktiga beslut som tas. K-Bemanning har kunder inom de flesta branscher såsom metall, trä, plast, gummi etc. Våra kunder hyr in både kollektiv -och tjänstemannapersonal av oss.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker Dig som innehar truckkort och har erfarenhet av lagerarbete. Orderplock, packning, lastning samt lossning kan ingå i arbetsuppgifterna. Viss kundkontakt förekommer. Detta börjar som en inhyrning och kan med rätt person leda till en anställning på kundföretaget. (Hyrrekrytering) Företaget finns i södra delen av Gislaveds kommun.

Din profil
- Viktigt att du har ett eget driv. - God samarbetsförmåga, lyhörd samt positiv. - Hög arbetsmoral. - Bra svenska i tal och skrift. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan här nedan.