Embedded IoT-utvecklare till Infobric i Jönköping

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping.

Om företaget
Infobric är ett IT- och elektronikföretag som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Företaget grundades 2004 i Jönköping och har idag ca 60 medarbetare. På huvudkontoret i Jönköping finns försäljning, produktutveckling och kundservice. Vi har även flera säljkontor i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Vi är marknadsledande i vår bransch med flera av Europas största byggföretag som kunder. Kärnan i vår tjänst är den webbaserade tjänsten Infobric Ease som i realtid kommuncierar med uppkopplade elektronikenheter.

Dina arbetsuppgifter
Byggbranschen har påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte. Detta innebär att behovet av nya tekniska lösningar och produkter är stort. Infobrics målsättning är att erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i Europa. Detta gör vi genom kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet, men även med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och roligt på jobbet. Du jommer jobba med den inbyggda programvaran i våra produkter. Allt från kravinsamling, analys, utveckling och leverans. Diu ansvarar även för att ta fram prototyper vid behov. Här finns möjligheten att vara delaktig i alla steg i utvecklingsprocessen.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning och dessutom jobbat flera år med inbyggda system. Du har erfarenhet av att arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Goda kunskaper inom Linuxutveckling för ARM är en förutsättning. Du är erfaren inom C/C++ med mycket goda kunskaper inom objektorienteriad utveckling. Erfarenhet inom C++, Linux eller digital elektronik efterfrågas. Välkommen in med din ansökan!