Elmontör i Värnamo

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
De flesta av våra kunder är belägna inom den dynamiska Gnosjöregionen. Många av företagen i våra bygder är familjeägda vilket gör att det ofta finns en genuin känsla i alla viktiga beslut som tas. K-Bemanning har kunder inom de flesta branscher såsom metall, trä, plast, gummi etc. Våra kunder hyr in både kollektiv -och tjänstemannapersonal av oss.

Dina arbetsuppgifter
- Montering av kundanpassade el-centraler efter ritning. - Packning. Arbetstiderna är dagtid och detta är en hyrrekrytering med möjlighet till anställning.

Din profil
Du bör ha någon slags erfarenhet av el antingen i yrkeslivet eller gått någon utbildning. Du trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet och vet vad som krävs ute på en arbetsplats när det kvalite och noggrannhet. Svenska i tal och skrift är viktigt för att kunna läsa och ta emot instruktioner. Välkommen in med din ansökan!